Archívum » TransFórum


2000.11.27.
TransFórum Alföldi László kolozsvári magyar fõkonzullal


"Legfeljebb levelezõi viszonyban állunk néha, személyes kapcsolat nincs. Amikor ide készültem, mindenki megkérdezte tõlem, Funarral hogy lesz?"
» további válaszok2000.08.28.
TransFórum Jenei Imrével

Jenei Imre, a Román Labdarúgó Szövetség technikai igazgatója válaszol az Önök által feltett kérdésekre. "A különbség a két nemzeti 11 között az, hogy a magyarok abból a régi idõbõl szeretnének élni, amely a Puskásék ideje volt, plusz, hogy elég puha kommunizmus volt a Kádár ideje alatt, a gyerekeknek 1956-tól már egészen más volt az elfoglaltságuk…".
» további válaszok


2000.08.10.
TransFórum Boros Jánossal

A TransFórumon Boros János, Kolozsvár alpolgármestere válaszol az Önök által feltett kérdésekre. "Sok esetben úgy tûnt, hogy Funarnak van humorérzéke, de vannak olyan témák, amelyeknél teljesen elveszíti".
» további válaszok


2000.06.16.
TransFórum Tõkés Lászlóval

A Szabadsággal és a Kolozsvári Magyar Televízióval közösen készített fórumunk aktuális vendége Tõkés László református püspök, az RMDSZ tiszteletbeli elnöke, aki válaszol az Önök által feltett kérdésekre. "Hogyha az RMDSZ nem lesz képes a jelenlegi irányvonalán változtatni, nem lesz más választás, mint új politikai pászmát nyitni".
» további válaszok

2000.05.26.

Patrubány Miklós a TransFórumon

Az eddigi alelnök, Patrubány Miklós a Magyarok Világszövetsége új elnöke a TransIndex és a Szabadság olvasóinak kérdéseire válaszol.
A legjobb kérdésnek felajánlott könyvcsomag nyertese: Levente Klein.
"Miért gondolja hogy Ön képes lesz összefogni a világ magyarságát, amit még szerintem nem volt senki se képes megtenni?"

»
további válaszok

2000.04.21.

Frunda György a Transfórumon

    
Frunda György RMDSZ szenátor válaszai a TransIndex, a Szabadság olvasói, valamint a Kolozsvári TV nézõi által feltett kérdésekre.

»
további válaszok

2000.03.24.

Eckstein Kovács Péter a Transfórumon

    
Eckstein Kovács Péter kisebbségügyi miniszter válaszai a TransIndex, a Szabadság olvasói, valamint a Kolozsvári TV nézõi által feltett kérdésekre. A legjobb kérdésnek felajánlott könyvcsomag nyertese: Táncsics Lehel.
„Nem tudom, hogy például nekem, mikor lesz kettõs állampolgárságom. Egyelõre nekem is csak egy van, és én ezzel meg vagyok elégedve."


»
további válaszok
» Eckstein Kovács Péter életrajza

1999.12.10.

Mircea Baldean a Transfórumon

    Mircea Baldean válaszai a Transindex olvasóinak kérdéseire.

Clean Apogee: Ha lenne 1 millió dollárod, befektetnéd a romániai internetbe?
M.B.: Talán egy kis részét. A többit inkább Amerikában, például.

Brute Force: Romániai internetes személyiségnek tartja magát, vagy mások annak tartják Önt?
M.B.: 23 évesen?! Nem, nem tartom magam személyiségnek. De ha valaki elismeréssel gondol a munkáimra, nagyon örülök neki.

» tovább

1999.11.12.

fotó: Szabadság

Markó Béla a TransFórumon

    Markó Béla válaszai a
TransIndex és az Index lapcsalád olvasói által feltett kérdésekre.

"A kolozsvári polgármestert miért engedik még mindig mûködni?
- ezt a kérdést én is csak megismételhetem, többször megismételtem a koalíciós partnereinknek, és véleményem szerint Kolozsvár polgármesterét már rég törvény elé kellett volna vinni, felelõségre kellett volna vonni, és el kellett volna ítélni. Ha rajtam múlna, ez már megtörtént volna."
» további válaszok